Koppla angel eyes ringar på positionsljuset??? Hjälp!

Vet bara att ja ska koppla angeleys ringarna på positionsljuset men hur?



Svar på inlägget: Koppla angel eyes ringar på positionsljuset??? Hjälp!



ta kabel från angeleyes å koppla dom på vanliga pos lampan +på+ -på - kan behövas kabelskor å lite krympslang


jag må vara jävligt trög, men vanliga positionslampan menas? inne i strålkastaren eller på relät? ?


ja den i strålkastaren det var så ja kopplade min diodslinga istrålkastarna


behöver alltså öppna upp strålkastaren och sen skarva med de kablar som går på positionslampan? En del säger att man ska koppla minus på lampan och plus på jord? Skillnaden?


du behöver inte öppna strålkastare! kolla upp villka kablar går till P.ljus och kopplar ringar på dom bara.


okej så det är alltså bara att skarva på sladdarna från ringarna till sladdarna till positionsljuset? En del har ju bara ringarna tända tillsammans med extraljus i fronten, hur har dem det kopplat och får man ha det så?


dom har positions ljus i extra ljusen! visserligen kan man väl se till att man inte har helljus i vanliga strålkastaren och då bara få positions ljus och extra ljus lysande när man bländar på


okej så man kan alltså koppla in positionsljus i stötfångaren fram och koppla på ringarna till dem och ha bara ringarna och positionsljuset i fronten på dagtid tex. alltså är det lagligt?


jag kopplade in ett relä så jag kan välja vilka som ska lysa( tack vare pappas idé) med en brytare





Hur kopplade du det då, lite mer exakt.


jag du.. det va pappa som kopplade.. så ingen aning


hehe okej synd lät som ett väldigt bra sätt att lösa det på, det skulle vart intressant att veta hur det var kopplat. Kanske finns nån annan som kopplat liknande??


jag kan ta en bild på och lägga upp.. men det gör jag imorn isf


Det skulle vara toppen, så mycket info som möjligt vore bra. Tack!


hej d e enkelt allt du behöver e :1. störmbrytare 2. kablar 3. nån som har vilja 1.koppla kablarna till bilens battri + på + och - på - sen till mbrytaren och då gör du samma sak + på + 0ch - på minus . nu sitter 2 kablar från battri till mbrytaren. (du vet väl att det finns 4 hål i en störmbrytare eller vad man kalla dom? iafl 2 till kablarna som kmr från battriet och 2 till kablarna som går till angel eyes ) 2. du har nu 2 lediga hål i mbrytaren alltså (+ och -), då kopplar du kablarna från angel eyes till dom + på + och - på - ... klart lycka till.. mvh marcus:D





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka