Behöver Akut/snabbt Smak/tips Råd!! Ang Fälgar Till Bilen

men vilken storlek tycker du ?? 18 eller 19"



Svar på inlägget: Behöver Akut/snabbt Smak/tips Råd!! Ang Fälgar Till Bilen



silverkant!! och så stora som möjligt 19" då i ditt fall!


jag hade valt 19 med extra låg profil ,så du kan köra på bana och gata, kör med röd kant och kanske lite röda deklaer


röd kant, du har absolut inget som bryter av från de vit/svarta temat så de blir till å med tråkigt i längden att kolla på, nått måste bryta av! Hade samma problem på min Bmw, hela bilen gick i grå/svartskala, men ja målade bromsoken röda istället, det räckte för att bryta av såpass mycket att folk börja hajja till igen!


Tack för svaren Vart till slut dem med Silverkant endå i 18" efter all beslutsångest kom jag fram till att jag vill kuna ha R-Fälgar på då bilen brukas mkt samt väl på både gata, strip samt bana ibland Blir ev en uppsättning till nästa år med 19 för vardags köra! Ser riktigt grymma ut i verkligheten.. Kommer bilder sen hur det vart! Intresserade av nya fälgar? tex Tenzo R, Dragwheels, Rota till dem bästa priserna kolla på www.nipotrading.se Super trevlig snabba leveranser och stort utbud även MKT annat än Fälgar!! Hojta till innan beställning Mvh// Michel


Röd kant!! mer sport över det och inte lika vanligt! ALLA har silverkant eller liknande...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka