Trubo mätare

hej jag undrar hur man kopplar in turbbo trycks mätare och lufttrycks mätare, kan ngn förklara?



Svar på inlägget: Trubo mätare



Sök lite på forumet. finns femtioelva tådas. Du har en "gran" med massa utag uvanför gasspjället. finns massa hål som inte används. bara att sätta en slang in där, och andra änden i laddtryckmätaren


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=127022 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=122724 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=31667 ..och så vidare..


Turbotrycksmätare (om den är mekanisk) - Klipp slangen från dumpventilen, denna ska sitta monterad på insuget och då ge korrekt visning. Sätt ett T-kors där du klippt slangen, på den tomma anslutningen sätter du en slang som du dessutom sätter bakpå mätaren. Plus och Jord får du leta upp vid instrumentpanelen, tex. en ljusomställare eller annan kontakt som förlorar spänning när tändningslåset vrids av. Om det är en elektrisk mätare vet jag inte riktigt, men på nåt sätt ska den kopplas på mapsensorn.


Tack.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka