Tona strålkastare med vanlig toningsfilm?

Jag vill ha lite "mörkare" strålkastare,,vet att det finns speciell skyddsfilm att smälla på men det går inte att få tag på NU! årkar inte beställa och ha mig. Men till frågan..Går det att smälla på vanlig toningsfilm?? Nån som provat det? Spray är inte ett alternativ.



Svar på inlägget: Tona strålkastare med vanlig toningsfilm?



Har inte gjort det men... vanlig solfilm har en tendens att "bleka" lite bara genom att sitta på fönsterrutorna= solljus. Skulle tänka mig att värmen från strålkastarna skulle förstöra filmen rätt snabbt... dock så kan det ju vara värt att prova, så man ser hur det ser ut med tonade lysen... det lär inte vara jobbigt att ta bort iallafall..


Tror inte på vanlig film på lyktorna. Värmen gör nog filmen väldigt ful väldigt fort.. Släng iväg ett mail och beställ från http://abenum.com/. Kostar under 700:- paret till min bil.. /Kim


jo jag vet..finns i rimbo färdigutskurna för 550/paret..men orka vänta


Solfilmen klara ej påfrestningen utvändigt! mvh Jörgen


Varför så brått? Gör det riktigt istället så ångrar du dig inte.


vanlig solfilm funkar ej :


a jag får väl beställa då..har inte tålamod o vänta =/


Såg är på forum delen att du vill ha mörkare glas. Jag har gjort det på min Audi. http://www.garaget.org/?car=5922&image=193562 Om det var såhär du mena. De e vanlig toningsfärg till baklampor fast de e målat på utsidan. Första tabben. Fick göra om göra rätt. Måla på insidan av glasen...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka