Hur man fixar mer Innerbelysning, så att det ljuser mer?

Tja.. Tänkte nu ha mer ljus på min bil inne asså, vid cd spelaren, instrumentpanelen och lite överallt acc och sånt, men vet inte riktig hur man gör. Köper man större lampor, assåmer med ljus/effekt, så man öppnar instrumentet och lägger in de som är större med mer effekt eller hur gör man? Ser många som har här så som jag är intresserad också, men någon som är villig att beskriva lite hur man gör? Tack för förhand!



Svar på inlägget: Hur man fixar mer Innerbelysning, så att det ljuser mer?



byter till dioder?


Ja, det glömde jag skriva. Byta till dioder ja!


vill du endast ha mer ljuseffekt på orginallyserna? eller vill du ha mer tillläggs ljus? t.ex de finns ju diodramar man kan sätta runt stereon o neonrör vid fötterna o.s.v


Vad som helst, bara det syns lite snyggare på bilen och så att det ska ljusa lite mer och bättre va.. För jag vill verkligen ha det på m in bil. är intresserad även ha såna lampor under bilen, men har ingen aning vad de kostar, eller var man får tag i såna, för att montera tror jag nog att jag klarar av de.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka