Innerbelysning med strömbrytare?

lamporna som lyser vid golven och i taket när man öppnar dörranra släcks ju när man stängt dörranra. men kan man inte koppla in en strömbrytare på nåt vis så man kan ha åtminstone golvbelysningen tänd under tiden man kör? nåt man kan fixa själv? jag tänker nämligen byta ut lamporna till blå dioder istället så det blir lite mysigt:) lite lastbilskänsla medan man kör:)



Svar på inlägget: Innerbelysning med strömbrytare?



Klart man kan fixa själv, koppla strömbrytaren mellan batteriet och den aktuella lampan Om det nu gäller golvbelysningen i första hand


japp jag tänkte mig bara golvbelysningen, men visst räcker det att man kopplar den kabeln till bara en lampa? vill ju att alla ska lysa samtidigt förstås..


Ja om du seriekopplar golvbelysningen skall det fungera..


ja frågan är om det är seriekopplat eller inte...tror inte det iaf, för när man öppnar förardörren så tänds lamporna bara på ena sidan..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka