Sportstolar i Volvo 740??

Hallå alla biltokiga!! Skulle vilja ha hjälp med en ska. Om man ska köpa sportstolar till en Volvo 740, måste man modda om halva bilen för det då, eller finns det några som passar direkt? Hittat budgetstolar på www.grunt.se eller någonting sånt, med skenor och fäste. Men frågan är ju om man måste svetsa osv för att skiten ska passa. Någon som vet det? Är inte jag som ska ha dom, utan en kompis lillebror i hans okapade Volvo 740 A-traktor. Men eftersom han inte är medlem här, så tänkte jag kolla upp detta åt honom. Snäll som man är. Någon som vet hur det funkar? Krångligt att sätta i såna, eller måste man bygga om,svetsa och hålla på? Tacksam för seriösa svar. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Sportstolar i Volvo 740??



du kan behöva få svetsa jag vet inte har aldrig monterat sådana stolar köp å kolla


Tack för ditt svar. Eftersom det inte är jag som ska ha det så vet jag inte om han är redo att köpa några stolar för att sedan kolla om han måste svetsa osv. Han är ganska bekväm av sig, haha. Han har väl skrivit till en del företag och kollat ifall dom passar direkt, eller om han måste modda. Men dom lär väl bara svara "ja det ska passa". Det vet väl alla hur försäljare är. Allt för pengar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka