Diodproblem!

Hallå! Jag har efter mycket slit lyckats komma åt markbelysningen på min S40N T5 och ska byta dem tradiga lamporna till något fräschare dioder. Mitt problem är att dioderna bara blinkar, och håller inget ihållande sken, vilket dem ska göra. Någon som har koll på vad detta kan vara. Det ska inte behövas sättas in motstånd och grejer utan ett enkelt lampbyte ska räcka. Det är W5W lampor som sitter där. Tack!



Svar på inlägget: Diodproblem!



verkar ju som glapp nån stans, så den inte får riktig kontakt.


Då borde väl dem vanliga lamporna också glappa? Eller? Det är ju samma sockel menar jag..


Can styrda går inte å ha dioder här om du inte moterar motstånd vill säga Å jag kan inte garantera att det funkar då heller Kan dock inte säga dett med 100 procentsäkerhet


Diod i instrumenthuset började blinka så som du förklarar för mig. Jag flytta runt dioden och märkte att den även blinka på andra ställen. Jag bytte diod sen funka det klockrent. Kanske kan vara dioden som är felet?


Det ska fungera utan motstånd. Flera andra har gjort det. Borde ju fungera för min del också tycker jag. Har inte testat med andra dioder, men isf borde båda dioder jag har testat vara trasiga menar du?


prova med motstånd;)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka