Galna idéer!! Tips!!

Hallå alla biltokiga!! Nu tänkte jag kolla om det finns någon som kan ge mig galna idéer om hur jag kan styla min Volvo 740. Just nu är det väldigt tråkig. Finns endast alufälgar,tonade rutor och lite dunkadunka i den. Och nu i veckan ska det på tonade vindavvisare oxå, samt lite andra mattor i den. Och om ni tänker komma med vita blinkers runt om, så kan jag redan säga att det sitter på bilen. Någon som har nån skoj idé?? Man kanske skulle försöka fixa lambodörrar på den, skulle det gå tror ni?? Eller man kanske skulle toksänka den, sätta vinkelslipen i fjädrarna?? Kom med tookiga förslag!!! Och ni som tänker säga "att styla en volvo är som att sminka en gris", ni behöver inte kommentera denna tråden!! Tack i förhand folket!!



Svar på inlägget: Galna idéer!! Tips!!



finns en grabb i stan som gjort om sin volvo till en ko.. du kanske kan få din o likna en häst?


bygg om den till en 742


Ha-ha Sparka och banka lite på den för att få det ultimata stuket. Nej, men sänk den..det är nästan allt du behöver göra.


självmordsdörrar i bak!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka