Klarglas + höga listen, till en 850 -92:a

Hejsan! Köpte mig ett par klarglas-lampor o den "höga" listen till min 850 -92:a. Skulle behöva lite tips om vad jag ska tänka på när jag monterar dom. Har tittat lite på den nya listen och jämfört med den gamle. Har konstaterat att torkararmna ska bort. Och möjligtvis att jag får kapa den nya "höga" listen? För på den gamle fronten går det en utbucktning i sidoplåten in under lampan, svårt o förklara men dom som har den gamle fronten vet vad jag menar! Så då får jag kapa den nya listen för att det ska passa.. Tacksam för svar och all hjälp jag kan få! // Jeppa



Svar på inlägget: Klarglas + höga listen, till en 850 -92:a



Du behöver inte kapa nåt på den "höga" listen,passar utan problem. Det man dock får tänka på,är att den ligger lite utanför på framskärmen. Här kan säkert hitta en del till hjälp. http://forum.svenska85x70klubben.se/vie . php?t=1662


Okej Tack så mycket för svar Precis det här jag menade. Hur gjorde du med strömmen? För om jag fattade de rätt av försäljaren så skulle inte kontakterna passa..


Kolla in länken i mitt tidigare inlägg . Du får nämligen skaffa nya kontakter för att gå från H4 till H1. Då du innan hade H4 så slocknar halvljuslampan när du sätter på heljuset. Har för mig att andra med samma problem har löst det med ett extra relä ,och tagit styrströmmen til halvljuslampan från heljuslampan när den är i helljusläge. Men exakt hur de har gått tillväga vet jag dock inte,gällande kopplingsschema och sånt.


Okej Jag bugar och tackar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka