Universal Dimljus med "ram"

Söker något form av dimljus som man bygger in i bilen, med någon form av "ram" som man sedan fäster dimljusen i. Någon som har tips på något bra ställe som säljer detta?



Svar på inlägget: Universal Dimljus med "ram"



vart vill du sätta dimljus och vad har du tänkt dig för några orginal eller något annat?


Hade tänkt "fälla in dom" i plasten i fronten, exakt var är jag inte hundra säker på ännu. Men hade tänkte mig om det fanns en ram som man fick anvisningar på ett mått som man ska skära ur fronten och klämmer in någon form av ram som man sedan bara kan "klicka" fast dimljus i? Lite svårt att beskriva men..


Köp en uppsättning dimljus du vill ha, skruva loss kofångaren och fantisera dig fram till var de blir snyggast, sen hittar du någonstans o skruva dem i, och när du skruvat fästena skär du upp ett hål ?


Menar du så här som jag gjort på min 9-3:a? Jag köpte ett par universal LED-dimljus och kapade upp ett hål för dem. Sedan plastade jag en hållare och monterade dem i. Drog en silikonsträng runt dom dels för att täta och dels för att få dem att sitta kvar. Har kört ett par hundramil med det så ch det funkar kanon.


Jula har småa runda dimmljus för 400 kr.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka