Addon Läpp 940 ?

hallå, jag undrar hur en add on läpp ser ut till 940 ? Där sitter någon form av extra läpp på min 945a, e de den som kallas add on läpp ? Hade vatt kul om någon som vet kan svara på det ________________________________________________________ Den som ingen Turbo Har, Han får åka utan bar



Svar på inlägget: Addon Läpp 940 ?



vad jag kan se på dina bilder så har du 940 addon läppen, sälja?


Som sagt det är "940 addon" du har. Sidokjolarna i 940 addon-paketet är samma som till 740. Bakdelen passar endast 944. 944 är rundare om häcken än en 945. Min 940 har addon runt om.


okejdå de kunde jag tänka mig, men ville bara vara säker ja de ser rätt bra ut.. de satt på när jag köpte bilen , så jag va ente säker.. några polare sa att de ente va add on, men de va kanske bara av ren avundsjuka:P ____________________________________________________ Den som ingen turbo har, Han får åka utan bar


ja vet en som har en till salu


okejdå.. Va de extra tillbehör med add on läpp på 940? eller sitter de original på 940 turbo ?


de är extra tillbehör


Okejdå, Kan va bra att veta , den ska väl säljas någon gång, för där ska på Hällsjö front, den som liknar R


Här har du lite bilder på addonläppar på 940 från tillbehörskataloger:


Lyfter och lånar en gammal tråd.. Hur ser en 940 ut UTAN en add on läpp? Jag har nämligen en liten läpp på min 940 men tvivlar på att det är en add on då det är en riktig snik modell.. Nån som har en bild?





Det är vanlig standardfront du har. Inga konstigheter alls.


Vad är skillnaden? Kan inte riktig se det?


Addonläppen buktar utåt medans vanliga är slät och tråkig Utan addon: Med addon:


Aha.. Tackar nu ser jag vad som skiljer dom åt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka