Hjälp med montering av super dtm18 på volvo 940

Behöver hjälp, sitter o försöker få på mina super dtm på volvon men får dom inte att passa, den lilla piggen vill inte in i sitt hål!Svar på inlägget: Hjälp med montering av super dtm18 på volvo 940Riv dän piggjävel om det är den sitter sitter på bromsskiva


okej, den gör inget speciellt då?


Piggen ser till att dina originalfälgar alltid hamnar på samma ställe på navet för att undvika obalans. Med eftermarknadsfälgar kan du plocka bort dom. Mycket WD-40/5-56 brukar behövas, och en bra nyckel då dessa inte sällan sitter som berget och lätt dras runt, om så redan är fallet tar du en bra rörtång och då löser sig det.


jahaja där ser man, behövde bara en skiftnyckel så lossna den Tack för hjälpen, kolla in på min bil så syns det hur de blev!


om du fortfarande vill att skivan ska sitta fast (en av piggens uppgift) så kan du bara kapa av piggen med en bågfil eller byta ut den mot en vanlig liten bult utan pigg på!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka