Billiga mätare. Blått ljus

Som topic. Är ute efter Billiga mätare (runt 300kr) med blått ljus (Volt, Laddtryck & Oljetryck)



Svar på inlägget: Billiga mätare. Blått ljus



Biltemas "värsta" mätare passar dom kraven, du kan tom få en demonstration på närsta biltema. Och nej, det finns inga bättre mätare för priset "billiga" än dom, alla mätare i den prisklassen tillverkas av Auto Gauge så även om du köper biltema 259kr eller realcar 399kr så är det samma grejor, bara så att du vet alltså


300:- /st?


Dom riktigt billiga då? Med färgfilter?


Runt 300:- /st ja


Hm... Mjo... A... Köpa mätare på biltema asså? Helt "Hundra" på att det är Auto Gauge som gör dem? Är det en sådan du har i din bil? Lyser starkt/svagt? Visar dem de "rätta" siffrorna? Inte för att man har något emot biltema eller så


Ja jag har en biltema mätare i bilen. Ja det är Auto Gauge dvs skräp. Den lyser helt ok, inte för starkt och inte för svagt. Nej dom visar antagligen inte helt rätt då jag för skojs skull slängde in två mätare i bilen och båda visar olika ladd Ska du ha dom billigaste mätarna som samtidigt visar mest rätt så ska du ha Auto Gauges mekaniska laddtrycksmätare och INTE deras elektriska mätare då dom elektriska helt enkelt suger.


Det viktiga är inte att dom visar exakt rätt värde utan att dom är konsekventa och inte ändras med tiden. Meningen med mätare är ju att se om några värden avviker från det normala.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka