Fråga om fronspoiler till v40

hej jag vill ändra om min v40 lite tänkte om det finns ngon spoiler som är lik än v40 spoiler som man kan moda ditt eller kanke passar endå? tacksam för svar



Svar på inlägget: Fråga om fronspoiler till v40



Vet inte riktigt hur stora förändringar du är ute efter, men Fas 2 spoilern går säkert att få dit med lite vilja..troligen inte rakt av dock. Då får du även skaffa Fas 2 dimljus. Jag provade att bygga på läppen lite på min för den såg lite trist ut annars och jag hade mycket fritid till övers:)..och även om den inte är klar än, så förändrar det hela utseendet en del. Annars om du vill ha större förändringar har jag nummer till en i Borås som ville sälja en Realcar frontspoiler för 600:-. De var dock förra veckan så den kanske är såld men men.


Om du vill ha nåt lite mer extremt men ändå åt originalhållet så rekommenderar jag att kolla på www.x40nordic.com och söka efter Micke_D front. Ser ut såhär:


Ska du ha en Fas-2 front på måste du även byta skärmarna och gör du det hamnar framhjulen ocentrerat i hjulhusen, inte farligt då men så är det iaf





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka