Hur sätter man fast ögonlock ?

Hur sätter ni fast era ögonlock som ? Rubriken redigerad //moderator



Svar på inlägget: Hur sätter man fast ögonlock ?



limm, eller dubbelhäftande tejp kanske? starkt limm PL400.


Använde dubbelhäftande tejp, Nu har jag bara ett ögonlock kvar. PL400 eller nått likvärdigt rekomenderas.


man måste ju kunna ta bort dom vid besiktning också:P


På min gamla 9-3a satte jag fast dem med silicon satt hur bra som helst


satt med PL-400 på bmwn! sitter underbart!


satta fast mina med dubbelhäftande


har mina med dubbelhäftande, lätt att ta bort vid bess oxå ;-)


Mina sitter svetsade så jag byter huv inför besiktning


pl400 hade jag. och jag behövde inte ta bort mina vid besiktning då jag hade de lagligt. men någon ville visst ha mina ögonlock men de fick inte dem hela iallafall=)





Ögonlockena jag har till audin sitter skruvade, ögonlockena på bussen är gjora av tejp =P Dock så tycker jag ofta att en bil är renare utan, men sätt gärna rakblad på insidan, ögonlock till volvo är stöldbegärligt..


Hehe, jag gillar hur du tänker!


jaså är ögonlock "olagliga" inför besiktning?


Silvertejp och tuggumi..


Det kan nog förstöra ljusbilden en aning om man har otur, det plus en grinig besiktningsman kan ju sluta illa Jag har satt mina med dubbelhäftande tejp inhandlad på mekonomen, sitter som berget!!!


Skulle inte heller rekommendera dubbelhäftande tejp. Satt fast mina ögonlock me de först, men släppte ganska fort. Kör me pl 400 limm. Då kan jag garantera att dom inte släpper.


Köp en riktig tejp så sitter det nog fast ska du se... funkar nog toppen med lim också förstås!!


Ska köra med antingen dubbelhäftande eller kardborre. Kan inte tänka mig att det måste sitta med lim på min Golf 4 iom att huven "låser" fast dem. Vill även kunna ta bort dem snyggt och lätt om det behövs.


Huven låser inte fast dem.. Om luft kan ta sig in i springor så finns det risk att ögonlocken flyger bort.. Tror mig.. Har sett det alltför många gånger.. Kraftlim från Mekonomen är det enda jag kan rekommendera!


På Golfen sitter de fast rätt bra med huvens hjälp, iaf de jag har. Dock inte så att de ENBART fästes med hjälp av huven...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka