Söker efter 18x15" fälgar..

Jag är på jakt efter ett par 18x15" fälgar i 8bultsutförande med 6.5" i navhål.. Inte det lättaste direkt.. Någon som vet nån firma som breddar alufälgar eller kanske tillochmed tillverkar customfälgar? Har inte hittat 18" med rätt nav och bultcirkel som är bredare än 10" Går det ens att bredda dom 5" ? Däcken som ska krängas på är M/T Sportsman S/R 29x18.00R18LT (445/50/18 ungefär?) iaf.. Behöver 2st till pickupen då jag tänkte byta dubbelmontaget mot enkelhjul när man ska vara lite cool



Svar på inlägget: Söker efter 18x15" fälgar..



vad är det för MONSTER däck?:S


Det är inga monsterdäck Lite bredare gatdäck bara (455/30/18" vid närmare undersökningar..)


haha det är visst monsterdäck Har du kollat runt något i USA?


Tror inte det är allt för många som tar och kan svarva så pass breda. Håller själv på leta efter någon firma som kan bredda ens fälgar till 12" men har inte stött på någon firma som tar bredare än 11".


Jo jag har letat som fan i USA, men det är svårt.. KOm däremot på Ideen att man kanske skulle kunna göra ett par spacerplattor med ett annat bultmönster..? Gör jag om 8bulten till vanliga GM 5bult så finns det faktiskt lite fälgar att välja på!


men om du hör av dig till Chip Foose då eller andra som tillverkar egna fälgar? lär ju kosta en slant men man kan ju alltid fråga


Jag sk istället undersöka om man kan göra spacerplattor och köra på vanliga GM5x4,5.. och med lite tur kanske man kan vålda in 15" därbak, och då blir det ännu enklare att hitta färdiga fälgar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka