Compomotive skillnad?

har tänkt köpa mig Compomotive MO6 fälgar, så har kollat runt lite och lagt märke till en sak: så här ser dom ut som jag tycker är snyggast, och dom jag fick intresset av men här är också MO6, men ser ju inte riktigt lika dana ut? lite mer banan formade? har inte hittat någon information om olika modeller. kanske är de olika ET som för att dom får olika form? eller någon som vet varför?



Svar på inlägget: Compomotive skillnad?



Alternativt är de översta eller de undre kopior, eller så e det skillnad pga design uppdatering kanske? //Wallis


jo, isf känns de ju som dom övre är kopior. men har ej hittat någon som säljer kopior?, sen så har ja försökt ta reda på om de finns olika modeller/design på dom. någon som kan/vet om detta är fallet?


här hittade jag iof lite olika disign på dom.. http://www.comp.co.uk/wheels/wheels.asp?range=MO6_0006 någon som vet vilken modell som sitter på 740:n? MO1881 ?


Så vitt jag vet kan dom se ut på båda sätten, utseende ändras pga storlek samt ET. Några kopior på Compomotive har jag aldrig sett. Såhär ser mina ut, är 18' x 10' Mvh. David.


det är ju dom som är lite mer bananformade, och en liten liten fälgbana.. vart beställde du dom?


Bilen på bilden längst ner har Compomotive MO5.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka