Hur man fixar lambodörrar/Gångjärn?

Hallo Funderade över att köpa ett par lambodörrar, eller lättare sagt gångjärn, så att man fixar lambodörrar på bilen, men vet inte riktig varifrån jag ska få tag i såna? Hur mycket man kan betala för de? Och även hur man monterar de är jag inte säker på att jag kan! Någon tips här om de kanske eller var jag får tag i såna? Är det värd om man lägger upp till 4000-5000 kr på det? Eller mer eller mindre? //BF



Svar på inlägget: Hur man fixar lambodörrar/Gångjärn?



www.dalhems.com


Se bara till att ha kvar originalfästena inför besiktningen!


Varför måste man ha de kvar?;O Godkäner de inte bilen eller?:S


Nej


Daamn, aj då! Kanske inte värd då att göra det eftersom jag ska ändå besikta bilen om 1 månad, mindre än det


jo d finns en firma som skickar med papper så att bilen går igenom besiktning. tror de heter xmotos.com eller .se. finns i malmö. kostar dock 15lax. INTE värt pengarna, men rullar man runt i S600 och phaeton så kanske 15lappar räknas som småpotatis.


haha, nej, jag tänker inte ha på någon av de bilarna, utan på en gammal mitsubishi carisma, 96, har den bara typ som jag leker med, eller lär mig nya saker med den, såfort nått inte funkar eller går att laga så skrot finns det överallt;D Så, jag tänkte fixa lambodörrar på den och se hur det är och sånt..


man måste ha Bult-on för att det skall vara lagligt eller?


Kan man inte göra egna ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka