Lackeringsfråga, Skyddande hinna på lackat plast ????

Håller på att lackera mina lister osv. (plastlister) primer, lack och klarlack. Men finns det något man kan spraya på efteråt så dom får en skyddande hinna på sig ?



Svar på inlägget: Lackeringsfråga, Skyddande hinna på lackat plast ????



klarlack kanske ?


Skrev ju att jag använder det, menar förutom det


du kan juh alltid tejpa med transparant tejp på utsatta ställen det ska jag göra på hela fronten o sidorna efter jag lackat


finns det någon snygg transparant tejp som blir bra då? blir ju inte så snyggt med packtejp


tror sungard om jag inte missminner mig tagit fram mkt tunna transparanta tejper som dom saluför formskurna efter bilar av olika modeller


varför inte köra med bara klarlack? de är ju som vanlig lack på bilen? lacka mkt..alltså många lager färg..många lager klarlack sen polerar du upp de och på med wax=)


Skyddsfilmen är helt okej på vissa färger men man ser allt för väl att nått är påklistrat då färgen tappar sin lyster helt.


Det där lät lite intressant, om det går att få det snyggt! ska kolla upp saken, tack


den där plasten går å få snygg jaa... den är grymt tunn och har en styrka som heter duga=) men kåstar en slant..hade då tagit lite bättre klarlack och kört på,och sen fått lite polisch i den och låtitt de vara..





Okej





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka