Bygga om front och lampor ? Lagligt ?

Har länge tänkt på detta nu... Jag vill bygga om mina framlampor på peggan. Och tänkte om man skulle kunna plocka bort alla orginal lampor i fronten och lägga igen med en plåt. Sen så tar man ett par sånna som man fäller upp . vet inte vad dom kallas, finns på mazda 323f och gamla honda prelude och många andra . Skulle det gå?



Svar på inlägget: Bygga om front och lampor ? Lagligt ?



men varför i hela friden vill du ha grodögon på en liten 106a????


Ingen annan som har det ju !


det är sant, ingen annan har tänkt samma absurda tanke nämen skämt åsido. Jag vet inte till 100 men sålänge det är godkända strålkastare så borde det ju vara lagligt / gå genom besiktning? Folk som har 740s byter ju ibland andra strålkastare till 940 eller tom 960/s90. Så länge de sitter i godkänd höjd osv så borde nog inte besiktningen gnälla. Kanske bäst att kolla det med dem först? (sitter bara och spekulerar här)


Okej. Ska kolla lite mer





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka