Volvo 460 angel eyes?

Funderar på vart man kan få tag på devil/angel eyes till volvo 460(95a)? Har skummat runt lite men verkade som det enda som finns är antingen till s40 eller 850,förslag?



Svar på inlägget: Volvo 460 angel eyes?



4serien blir svår. Aldrig någonsin sett det till 4serien så du får nog kanske bygga dina egna. Finns material för detta att köpa.


Skummade runt efter det men hittade i stort sett bara själva dioderna som ska sitta i lyset och liknande. Du kan inte tipsa om vart det går att få tag i delar till att bygga en sån lampa?


Nått i stil med det här jag menade tror jag http://www.scstyling.com/ProductPopup.a . 7_4614.jpg


okej, det blir ju riktigt knepigt att bygga till 4serien, jag menade något i stil med detta http://www.biltema.se/products/product. . mId=136431 alltså du får modda en hel del själv och "coolare" än så får du det nog inte. 4serien är sjukt opriad med stylingprylar. Kan bero på att det inte direkt finns nån efterfrågan av stylingprodukter.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka