Små runda blinkers?

Tänkte köpa blinkers till 200:an! Håller på att plasta om fronten och fick en liten design idé som jag tror skulle vara snyggt. Men jag lyckas inte hitta nåra blinkers till detta, har införskaffat dessa dimljus och skulle gärna vilja ha några blinkers som liknar dessa, eller är runda och har vitglas. Skulle helst vilja att dom var 4-6 cm i radie. -Finns det några runda blinkers som liknar dessa dimljus? -Går de att köpa en uppsättning dimljus till och göra om dom till blinkers? isf hur? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Små runda blinkers?



prova biltema!


Köpte dessa till min miata:http://www.mx5parts.co.uk/product_info. . ts_id/1270 - Chromad ring http://www.mx5parts.co.uk/product_info. . cts_id/690 - Svart ring Kruxet är att hållaren till lampan inte ingår, så man får köpa kompletta originalblinkers också:http://www.mx5parts.co.uk/product_info. . cts_id/908 Lycka till!


Låter dessvärre som ett väldigt dyrt alternativ


Du skulle ju kunna ringa till en mazdaverkstad och fråga vad nya lamphållare kostar.


Tror dock inte att dessa är något alternativ Någon som vet om de går att göra om dimljusen?


åk till en bilskrot och fråga


mekonomens husvagns positions ljus inte jätte lika dimljusen i designen men uppfyller kraven, små, runda och vita iaf.. så här såg de ut på min gamla skyline.!


Dom är perfekta! hur bygger man om dom till blinkers?


Sätt i orange lampa.. Koppla till befintlig blinkerskabel i bilen..





Precis.! man kan t.om fuska och måla befintlig lampa gul gick igenom bes 2år i rad.!


Kanske lite sent ute med nya förslag, men SC Styling har runda universalblinkers. Artnr:UNLGT501101





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka