Vart får man tag i KROMLIST?

Jag söker efter kromad kantlist som man kan sätt typ runt en kant. tex: http://www.biltema.se/products/producti . mId=154927 men jag vill ha längre...gärna på rulle. Spelar inte så stor roll om det dubbelhäftande på insidan...kan lika gärna limma. Någon som vet var man får tag på det?



Svar på inlägget: Vart får man tag i KROMLIST?



Mitt tips är ebay.co.uk Där finns mycket sånt. Några av handlarna vill inte sälja till Sverige tyvärr, men skicka ett mail och fråga. "chrome trim" ska du söka på.


Men shit asså...måste ju finns i Sverige också. Någon rackare lär ju sitta och trycka på något!


http://lmgtfy.com/?q=kromlist+p%C3%A5+rulle


Hehe...cool:) Jag har redan provat att Googla typ allt med "krom" att göra. Sen om du läste vad jag skrev...


Men det är ju samma sak? Du kommer ju bara beställa något via internet? Varför inte beställa till kanske halva priset. Jag köpte 8m kromlist till min bil för 150spänn + 50 i frakt. Exakt samma list kostar 500 PLUS postförskott hos ockrarna i Sverige. Stöd inte idioterna så kanske de sänker sina priser i framtiden.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka