Sänkt volvo

Tja har en 142:a som jag sänkt, kapade fjädrarna 2,5 varv Den ligger på genomslagsgummina så det studsar ju uta f****n. och nu när jag svänger tvärt så "knackar" det till 2 gånger mitt under biljäveln. spelar ingen roll om de är åt vänster eller höger. och det är endast om man kör med fart. typ 40km/h eller fortare Undrar vafan de kan vara som knackar till då man svänger och tar framvagnen och allt sånt mkt stryk när den ligger på genomslagsgummina?? tacksam för hjälppppp.



Svar på inlägget: Sänkt volvo



kolla ifall en fjäder ligger fel, det tror ja att de beror på. det är klart att framvagnen tar stryk, men tror inte det är något som är paj. kapar du däremot mot genomslagsgummina så studsar inte bilen så mkt, utan bara blir stum. då kommer du tycka att det är mkt bekvämare att åka i bilen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka