Måla på plast så det ser ut som trä

Finns det en färg burk som man kan köpa som man målar på plast så det ser ut som trä? Träinredning.



Svar på inlägget: Måla på plast så det ser ut som trä



finns en vinyl o köpa vet ja iaf, men trä som färg kan ja inte tänka mej att de kan bli snyggt


Joo. 760 träpanel. Dom är så svår att få tag i och så sällsynt.


nejnej, pratar om ett stort ark som finns lite varstans o köpa som man klipper till själv,


..annars kan man köpa färdigskurna "dekaler" till inredningen. http://www.samsteffansson.se/products/i . 088936.jpg http://www.samsteffansson.se/products/i . /18710.jpg http://www.samsteffansson.se/products/i . anguage=sv mitt på sidan ungefär. Finns i valnöt, aluminium och kolfiber-look för 1300kr. Edit:Finns fler färger här: http://ride-on.jetshop.se/ (typ Mahogny)


Det var dyrt. Undra om det blir billigare att köpa från 760? Men tack för länken Jag kanske köper det någon gång. Jag hade tänk och fixa läder på växelspaken och en skönare och finare växelknopp. Sen hade jag tänk och ha lite trä i dörren som 960 har. Fast jag har tänk och be min farfar att göra det. Han är en riktig duktig snickare. Ska vara lampa där i också.


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=77628 betydligt billigare än 1300:- slå dom en signal eller skicka ett mejl... billiga, bra och sjukt fint resultat... bara en bråkdel som syns på deras sida... lycka till!


Fan , har kört förbi dom många gånger och undrat vad sysslar med där inne ^^ Kanske får lämna in nåt litet skit där och testa.


Den som tycker de ser ut som trä har aldrig varit utomhus


Snarare gamla möbler man aldrig tittat på, men tycker det mesta verkar stämma hyfsat.





nån dum jävel har tyvärr tagit bort länken!


undrar om det finns någon sprayburk som man kan köpa som det bara är att spruta så får man eiffeltornet motivlackat på huven????? *lol*


länk: http://www.scandepro.com/ finns i karlskrona





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka