Sökes: Klisterdekaler

Tjenna nån som vet nått billigt ställe där man kan beställa/ köpa billiga klister dekaler till bilen förutom dekaltrim.... hade vart snäll om nån vet å hör av sig med tips?



Svar på inlägget: Sökes: Klisterdekaler



det borde finnas någon lokal reklamfirma i Alingsås, hör med dom. Kolla eniro och google. Men vad är felet med dekaltrim??


jag har lite dekaler till salu http://www.bilstereoforum.se/showthread.php?t=1025 Finns lite klistermärken att välja bland.


inget fel på dekaltrim men ville kolla på lite andra sidor vettu... men e löst nu


klistermärken med firmanamn borde vara gratis...annars betalar du ju för att göra reklam för dem... Ingen som vet var man FÅR klistermärken GRATIS??


Håller med och undrar detsamma.


Skicka ett mail till vilket företag du vill, skriv och fråga om dom är intresserad utav att skicka ut ett par dekaler till dig gratis att ha på bilen för att göra reklam. "Nästan" alla kommer att skicka ut ett par dekaler.


Jag brukar bara fråga där jag köper delar om dom inte också har dekaler från tillverkare dom flesta har.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka