Lacka bilen i polen!? =/

Har sett något inlägg någon gång att det är billigt att lacka sin bil i Polen?! har funderat på att lacka hele bilen nämligen. Är det någon som vet något om detta? MVH (/



Svar på inlägget: Lacka bilen i polen!? =/



blir säkert billigt, men skulle inte villja tänka på allt krångel att komma ner dit, montera isär hela bilen, och sen lacka... och vad händer om du inte blir nöjd? det börjar rosta? lacksläpp? tycker du ska fundera lite på det, ens om det är skitbilligt! MVH Andreas


Inte så svårt att ta sig dit om man bor i Skåne... Då blir det billigare! Garantier är något man får lite svårt med! Men varför skulle en polsk lackerare vara sämre än en svensk, det brukar inte vara några problem!


jag bara sa ifall att han inte skulle bli nöjd.. polska lackerare är säkert duktiga de med men tänk om han råkar hamna hos en skojare? (som det även finns i sverige)


Fick en polack att göra det här i sverige, betalade 3000 för hellack (invändigt insteg,bagage osv.) då stog han för allt grundarbete och grundmaterial, bilen en saab 9000 från 88 så var endel rostlagning och spackling på den. lacken däremot fick jag betala för. Nöjd med resultatet. Fast en nyare bil vore jag mera tveksam att inte låta en firma göra...Men att åka till polen och lackfirma där borde vara bra deal hemma i sverige får lackerarna bara använda vatten baserad fär men i polen är det fortfarande riktig!


Jag ska ner i december och lacka min V70. Fick ett pris på 7000:- då gör de allt, tar ut rutor, spacklar, slipar, står för färgen (pearl). Ett seröst företag som sysslar med försäkrings lackering i Poznan.


Å fan--- det var ikke dåligt.. vad är det för företag... Det är så billigt alltså... Gärna lite mer info så är du snäll MVH (/





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka