Diod led DC 12V 40cm

hej jag har köpt en diod led som ska ha den vid föterna så det står på den DC 12V men jag vet inte var ska jag ansluta den och om det är lagligt o ha den vid föterna? info om den står så with on/off switch number of led´s: 2x15 power supply : DC 12V lenght 2x40 det är första gången jag köper diod, har någon andvänd den eller har bilder hur den ser ut?



Svar på inlägget: Diod led DC 12V 40cm



lagligt, hmm... sådär... så länge det inte syns utifrån, och inte stör föraren, så är det ok.... luddiga lagar om sådant, men om man inte överdriver i styrka på ljuset, och placerar det rätt så ska det va lugnt.... ang anslutningen, så hade jag dragit ny kabel från batteriet, via en strömbrytare du sätter på lämpligt ställe, och sen jordar i chassit.... (det kanske inte va svar på din fråga :S ) lägg gärna upp bilder på grejerna, så ska vi hjälpa till så gott vi kan!


http://www.garaget.org/mypage/gallery.p . age=722917 http://www.garaget.org/mypage/gallery.p . age=722919 så ser de ut





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka