Vilket alternativ? (däck- o fälgproblem)

Har 18tummare på min mb 190a med rätt et för lille bilen (35) och däcken är 225/40-18. Det är precis på gränsen att detta går. Går absolut inte med passagerare i baksätet.. och går absolut inte att sänka bilen (vilket det ju finns planer på ) prova med större et törs jag inte då det ändå inte är långt ifrån att det tar i fjäderbenen fram.. nå.. funderar på lite olika alternativ för att det ska gå att sänka bilen med minst risk för att det ska ta i nånstans. Bredda skärmarna Kapa skärmarna (hur snyggt blir det då liksom? ) Skicka iväg bilfan å få valsat i hjulhusen (dyrt men ser ju bra ut) vara mes och byta till 17"are och 215/35-däck istället har beslutsångest, handlar ju en del om kostnader också.. Nån som löst liknande problem och blivit nöjd?



Svar på inlägget: Vilket alternativ? (däck- o fälgproblem)



Om du inte bryr dig om att du har fel däckdimension till din bil (hastighetsmätaren visar +-5-10%, ex glädjemätare) så kör 215/35x18 istället. Och snåla inte, valsa skärmkanterna





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka