Behöver Akut/snabbt Smak/tips Råd!! Ang Fälgar Till Bilen

tjaba skulle behöva lite smakråd på fälgar till seaten! Först vad ska jag köra med 18" eller 19" sen vilken skulle passa in bäst på bilen (seaten) ?? silver kant eller röd kant? beställde dem egentligen igår men var ej försent att ändra ännu.. därför uppskattas snabba svar då jag ej kan bestämma mig bilen dem ska sitta på... 19" sitter på nu anledningenm jag ev tänker på 18 istället e att bilen brukas på bana och strip ibland.. men sen så brukas den även som utställningsbil.. hjälp! Fälgarna kommer härifrån Nipo Trading mkt trevliga att ha o göra med! rekomenderas fall ni ska köpa fälgar! PS om ni anger mig som referens ( Michel/mygel ) så får ni automatiskt 10% rabbat på fälgarna Mvh// Michel



Svar på inlägget: Behöver Akut/snabbt Smak/tips Råd!! Ang Fälgar Till Bilen



glömde skriva.. dem jag har beställt som jag fick lite beslutsångest är dem med silver kant i 18" ingen som har nåt att tycka till om ??


kör på silverkaaant ovanligare=)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka