Beräkning av fälgbredd + et efter breddning på r33 gts-t

Ska bredda bilen både fram och bak i vinter, bak ska den breddas från orginalbredd på gts-t till gt-r bredd +30mm. Vad kommer detta att innebära för framtida fälgköp? Nån vänlig själ som har lust att räkna åt mig då jag nu efter flera timmars velande fram och tillbaka är tillbaka på ruta 1 igen. Vad för fälgbredd + et behövs för att fylla ut hjulhuset sen? Ska sitta 19" på om det hjälper nått.



Svar på inlägget: Beräkning av fälgbredd + et efter breddning på r33 gts-t



vad har du för et samt fälgbredd nu?


ja dte är nästan lättare att du skaffar fälgar och ev spacer.. sätter på hjulen och bygger efter det. Eller så bygger du skärmara och köper spacer efter det.. Bredden går väll nästan med vadsom helst.. är väll ganska stora hjulhus i domdära bilarna?


Alltid enklast att mäta från anlägningsytan på fälgen och ut till skärmkant. Men när man breddar så pass mkt åker man nästan alltid på att använda bolt on spacers.


jo får nog bli att man kör med spacerplattor


Vad för däck, camber, fälgbredd. Men helt klart måste du sänka ditt Et med minst 30. Skulle chansa på du måste ner mot ET-25 eller nåt för att få de snyggt.


Enkelt räknat... 30mm mindre offset än du har nu. OM du vill ha samma bredd på fälgarna dvs.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka