Plastspricka under dimljus

har en liten spricka under dimljuset bifogad bild. måste fixa den fort som fan då den ska in på lack helst igår! och eftersom den blir nylackad vore de synd om de sprack upp igen.. illa:/ vad ska jag göra?:limma och slipa, hört att de finns nått bra lim.. eller lägga glasfiber på insidan och sen ta glasfiber spackel på utsidan? vart får man tag på rätt väv isf och jag behöver ju bara jätte lite antar att de bara finns i packet på minst en kvadratmeter eller nått?



Svar på inlägget: Plastspricka under dimljus



Kan inte lackeraren laga och spackla upp det?


inte en aning, vet inte om jag vågar fråga heller han är alldeles för snäll redan haha, men är de lackerare som håller på med sånt eller?


på min gjorde jag så... två komponenter lim och sen lippa lite på ytan, och sen har lagt på spackel för att få d finnt.. men lackare ska kunna fixa d om man inte vill testa sej själv..


Ja om det nu bara är en liten liten spricka så är det ju inte massa plastarbeten det handlar om.. Lackeraren måste väl ändå göra slipning och grundarbete så lite extra spackling på det är nog ingen stor sak.. våga fråga.


jaa jag får la göra de=) joo de är ju ingen värsting spricka direkt... hoppas de går, ska fråga han imorn! tack för tippsen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka