Coilovers till mk2?

Jag hittade en kille/företag som säljer coils till golf mk2 för 3090kr. Tänkte bara höra med er om ni vet nåt om dessa, om de är bra eller om det finns några andra som jag borde köpa? Dock i samma prisklass???? LÄNK:http://www.blocket.se/stockholm/Coilove . 13&w=3 Är bara ute efter sänkning, ej väghållning. Dom ska också vara godkända vid bilprovningen (upphöjt såklart). HJÄLP



Svar på inlägget: Coilovers till mk2?



Gå in och beställ dom via vwgolfs forum istället, sparar du lite pengar http://vwgolf.se/viewtopic.php?t=11512 Samma kille som har blocket annonsen. Angående coilsen så funkar dom utmärkt om man vill åka lågt, komfort kan du dock glömma


Ganska bra sammanfattning du får vad du betalar för, låg bil ja hård som sten JA men gamla VWs ska vara hårda


Tackar! Dock, eftersom frakten tillkommer på 350kr så blir det lika mycket som att beställa "via" blocket. (3090kr inkl frakt) Hur mycket behöver man gå upp i pris för att få lite komfort?


Läste du ordentligt? 2700 kr inkl frakt vid förskottsbetalning står det ju Ska du åka mer komfortabelt får du köpa ett kit med möjlighet att ställa in hårdheten på dämparna. Har en kompis som kör detta kit på sin bmw: http://www.blocket.se/ostergotland/Utva . =8&w=3 Billigare än så blir det nog inte om du ska ha en sats med möjlighet att ställa hårdhet. Men... Jag har haft min uppsättning med Raceland "fulcoils" på caben i ett år och helt ärligt tycker jag inte alls den är så jobbig och stötig längre som i början. Visst är den stum men jag har märkt att efter lite mer inspirerad körning och skruvande på benen så har dom blivit mjukare. Sen beror det på vad för däck du kör med också. Jämförelsen gör jag med min andra Golf med tak som har samma uppsättning fjäderben rätt nymonterade, den är tokstum!


Du får skaffa ett par mjukare fjädrar eller köpa ett kit med möjlighet att välja fjäderkonstant själv.


kan rekommendera att köpa genom vwgolf.se, själv gjort det, underbara dämpare! tar ca 4-6 dagar att å hem dom vid förskottsbetalning! och är stenhårda i början, men mjuknar lite när dom satt sig ordentligt!


Det får bli ett sånt kitt har jag bestämt nu





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka