Svetsa igen bakdörrarna?

om man reggar bilen utan baksäte, visst måste man kunna svetsa igen bakdörrarna då, utan att någon klagar? ska in bur och lite grejer.



Svar på inlägget: Svetsa igen bakdörrarna?



Det finns väl ingen nackdel med 4 dörrar förutom vikten som du ända har kvar om du svetsar igen dom. Dessutom enklare att bygga bur i en 4dr bil.


Har för mig att frågan varit uppe tidigare och att svaret då blev att det inte var tillåtet. Anledningen har jag för mig hade med att det klassas som strukturändring i bärande komponent. Detta får mig dock att tro som att detta enbart gäller bilar med självbärande kaross. Jag är dock inte helt säker på att det stämmer. Ska se om jag kan få fram lite mer information om det hela.


Det ska väll egentligen inte vara några problem om man typar / reggar om bilen till 2dörrar istället för 4 dörrar. Annars är det ju bara att ta och kontakta SFRO och fråga dom hur det ligger till.


Jag har fullbur samt lagt igen bakre dörrhandtagen på utsidan, så dörrarna bara går att öppna innefrån, ser snyggt ut & klart annorlunda





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka