Ford probe -93 Kjolpalet

Nu vankas det ett kjolpaket och en vinge till min probe. Vilken butik rekommenderas till rimliga priser? Mvh Emil



Svar på inlägget: Ford probe -93 Kjolpalet



Det skulle behövas lite mer specifikationer på vad du har tänkt dig. Det första du behöver göra är att bestämma hur mycket du vill lägga på kjolpaketet. Billigt är oftast = dålig passform = mycket jobb = lång tid = dyrt jobb om du inte gör allt själv Dyrt är oftast = bra/ bättre passform = mindra jobb = kortare tid = billigare jobb om du inte ska göra allt själv Här kan du köpa billiga paket www.Dalhems.com dom har 6 olika paket men dom varnar för kass passform http://www.andysautosport.com/ om du kan tänka dig att importera dom har sjukt mycket men lång leveranstid och kvaliten och passformen är inte bra, jag vet eftersom jag köpte mitt kitt och all styling där. Det var dock svårt att hitta dyrare kitt till proben men det borde finnas det också bara googla lite så borde du hitt något Vingar kan du köpa i vilken styling butik du vill där fins också allt från tokbilligt till svindyrt


annars kan du kolla hos ks-carstyling.se http://www.ks-carstyling.se/product.do? . -PROBKIT01


första bodykit jag köpte innan jag byggde om en massa kostade mig 15000:- ett shogun kit, o tro mig där va usel pasform, jag har monterat kit för 4500:- som hade mycket bättre passform!


Har nu tittat lite på ebay och enligt mitt tycke finns några riktigt fina paket till rimliga priser... Någon som har nått att tillägga ang ebay? Passform, Kvalitet m.m. Tacksam för alla inlägg Mvh


Det var därför jag skrev oftast Det fins ju såklart undantag i mängden och med lite tur så får man ju billiga paket och bra passform.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka