Installera Sportstolar i Golf II, Hjälp!!

Hej! Jag ska installera dessa sportstolar i min Golf II:a från -88. Nu behöver jag lite hjälp hur jag ska gå till väga. Har funderat på att antingen svetsa två stora metallstänger tvärs över golvytan under stolen och fästa stolens fäste i dessa eller att fästa den nya stolen direkt på den gamla stolens bas, men detta blir aningen för högt har jag räknat ut. Vad tror ni? Någon som gjort detta tidigare? Stolarna:http://img216.imageshack.us/i/img672350.jpg/ Stolsfästen:http://img7.imageshack.us/i/img673050.jpg/ Golvet:http://img188.imageshack.us/i/img671850.jpg/ Gamla stolsgrunden:http://img168.imageshack.us/i/img672050.jpg/ Tacksam för svar! Bästa Hälsningar / Gustav



Svar på inlägget: Installera Sportstolar i Golf II, Hjälp!!



Ingen som gjort detta på sin bil tidigare?


Jag kapade i orginal stolsunderede och svetsa fast två fyrkantsprofilen som jag bulta stolen i.. En bild säger mer än tusen ord: Installation av stolarna i golfen


Tack för svaret! Tror tyvärr inte jag har samma konstruktion på mina orginalstolar =/ Tror mina fästen är ngt högre. Vad tror folk om att svetsa fast fyrkantsjärn direkt i bilen?


de e MYCKE lättare att svetsa om orginal underredat än att börja bygga om i bilen.


Såvitt jag vet är det absolut ingen skillnad mellan mk1 och mk2, anledningen till att dina fästen ser annorlunda ut är att mina orginalstolar hade justerbar lutning, vilket dina saknar. Oavsett vad så är principen densamma, du kapar bort allt överflödigt gods, mäter in så att stolen hamnar rätt - och svetsar grejerna. Att svetsa i golvet är inget jag skulle göra eller rekomendera, tänk om du ångrar dig och vill ha någon fin orginalinredning?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka