"dörr-sido-facket" På dörrsidan - GOLF MK2

Det svarta sidofacket på mk2'orna har jag sett finns med högtalarplats. Är det för 5,25" eller 6,5"?? - Har du ett par så säg också till!



Svar på inlägget: "dörr-sido-facket" På dörrsidan - GOLF MK2



Jag undrar om det inte är 4" till och med, om det är original du menar, Går väl ganska lätt att modda för 5,25". Jag tror jag har ett par sånna liggande så jag kan kolla,, vad tycker du dom är värda om jag hittar dom?


Kan vara så, många som sägera tt det passar 5,25" men jag har ingen aning. Jadu, det beror ju helt på skick bla.. Men det är väl inte många kronor. På skroten här runt hörnet så sa han "ta hela sidorna, 50kr". Men det fanns bara trasiga sånna Så jag vet inte vad de är värda riktigt


Nu Har jag visserligen inte letat efter dom än men jag tror enda skillnaden mot dom som inte har högtalare är, facken som går att öppna eller vad man ska säga går att ta ur och platsen för högtalarna är bara en insatts som man sätter i stället för det lilla facket. Ska kolla om jag hittar dom, du kan få dom billigt om dom finns kvar och är hela.


Skicka ett PM om det är så!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka