Hur är passformen på stylingbutikens vindavvisare?

Kom gärna med andra förslag i fall ovanstående inte är nåt vidare. Man vill ju inte köpa grisen i säcken precis.



Svar på inlägget: Hur är passformen på stylingbutikens vindavvisare?



Ingen som vet?


Gå o köp en trisslott, vann du eller vann du inte? Passformen brukar va väl spridd på dessa butiker som importerar glasfiberprylar. Den påverkas av allt ifrån värmediff under transport, lagertemp, gjutningsmisstag o.s.v. Således, de flesta levererar inte en konstant bra passform tyvärr, och så är det överallt hos alla då vissa faktorer inte går att påverka. Det du bör förvissa dig om innan du handlar, fråga säljaren om passformen om du får pengarna tillbaka eller en ny produkt OM passformen inte är vad du förväntar dig. Du har konsumentköplagen till din fördel, men bråkar säljarna så kan du få ligga ute med slantar tills dom ger sig. Bättre att veta direkt om du kan byta prylen eller inte.


det är inte alls bra passform på dom, om man nu inte vill limma dom på lacken. Orginal sitter avindavisarna på listen som går runt fönstret men den här modellen är förlång för att kunna göra det vilket blir att den får limmas utanför listen direkt på lacken. Kan väl ha varit ett måndagsexemplar...


Det blir nog till att skaffa orginal istället, då passformen inte verkar vara den bästa på kopiorna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka