Vita baklysen till 850 sedan

är det någon här som vet i fall det finns vita baklysen till vanliga 850 sedan och i så fall vart man kan köpa sådana!???



Svar på inlägget: Vita baklysen till 850 sedan



Vill man ha helt vita så lär man göra egna för det finns inte att köpa.


Om det är Lexus-ljus du menar så tror jag det finns är dock väldigt ovanligt och inget som är lätt att hitta från någon styling shop. Tror jag har sätt det men var mycket länge sedan så även om det faktiskt finns så är det inte lätt att hitta. Tråkigt nog har det inte funnits mycket sådant till just "854" Så alla får glatt hålla sig till -95ans... Om man inte väljer att bygga ett par egna då;)


Enligt tillverkaren utav klarglaslamporna och stylinglamporna till 855/V70,så är det för få bilar utav 854. Tillverkades bara under åren 92-97 ,medans 855 och V70 tillverkades mellan 92-00. Så marknaden för stylinglampor bak till 854 är helt enkelt för liten.


okej men lexus lampor som du tror ska finnas vart kan man kanske få tag i sådana då??? och är det någon som har något tips på hur man kan tillverka ett par riktigt sjyssta baklampor typ lexus eller helvita klarglas! tänkte jag ska sätta ut lite bilder på bilen snart men har inte hunnit tagit några kort riktigt ännu men snart så kommer det lite bilder!


Man får väl göra klassikern: Bort med glaset och ersätta med "glaset" från lysrör.


Som jag skrev så dräller det knappast av dem. Har sätt det typ två gånger och var inte igår direkt häller. Så om det överhuvudtaget går att köpa så vet jag inte vart. Hade skrivit det i första inlägget i så fall.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka