Soya solfilm montering

fan nu har lappen med monteringsinstruktionerna försvunnit till soya solfilms monteringen. Är det nån som vet elller har tips på hur man på bästa sätt sätter upp dem?



Svar på inlägget: Soya solfilm montering



blanda vatten och såpa i en sprayflaska. därefter smeta på och använda den gula skrapan för att skrapa ur luft/vatten


håller med .. dessutom räcker det med bara vatten.. då soya films toning inte ens har klister.. kör själv med den toningen ..


Kommer nog aldrig att använda Soyafilm mer. Beställde för några månader sedan till min dåvårande Volvo 855 GLT, alla rutorna.. Detta gick då på 1500, men filmen ramla enbart. Plus filmen man fick va för små för rutorna!


då har du haft otur.... kolla min bil monterade toningen för 3 månader sedan och den sitter kvar .. och var perfekt formad för mina rutor :S betalade 1200 kr


Lite gammal tråd men vafan :-P... Undrar bara om det går o hissa ner rutorna när man har soyafilm eller trillar den av då????


okej, läste på deras hemsida nu förresten att det gick bra... Men vore ändå kul o veta från er som har monterat det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka