Frågor ang köpa ny bil eller inte.

Tjena, Jag behöver förnyelse, och gick i köpa ny bil tankar. Men nu har jag börjat tänka om, man kanske ska fixa lite mer på befintlig bil. Vad tror ni om att lacka om en bil helt, eller att klä hela bilen med dekor, (fortfarande hellack fast billigare än riktig lack) Sänker jag värdet på en bil, om jag gör en hellackering, och "förstör" orginal lack? Mina planer är följande (om ni väger dom mot att köpa en ny bil) - Trimbox - Lack - 19" Fälgar - Solfilm - Bättre ljud Det där skulle troligtvis göra att man tycker bilen är ok 1-2 år till. Nu är kruxet, jag har fixat finansering och allt är klart för att köpa en 335D -08, men jag har inte lyckats övertala mig själv att betala 5-6k i månaden för den bilen. Och att t.o.m försäljaren avråder mig, då han säger att jag får nästan 100k värdeminskning första året, vilket innebär att den i teorin kostar mig drygt 10k i månaden. Detta är väl ingen direkt fråga, men vore intressant och veta hur andra bil människor hade tänkt. Hotta upp befintlig eller köpa nytt? (nya 335D har alla paket, comfort, M etc.)



Svar på inlägget: Frågor ang köpa ny bil eller inte.



Mitt tips är att du ändrar rubriken.... Vem är villig att betala 6000:- i månaden för en bil, man måste ha rätt höga inkomster för det om man vill äta annat än radhusbiff och bo i tält....


En 335D(286 hk/580 Nm) är en rätt fantastiskt underbar bil, satsa på den ifall du har råd med den månatliga kostnaden. Underbart tryck, fantastiskt snygga.


Läs igenom följande, och redigera rubriken därefter (omgående!) http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Mvh


Mja verkar onöjdigt att köpa en 335d -08... Köp min 325d -08 istället 290 kusar, över 600NM och fortfarande på 0.65 liter per mil.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka