Bilstyling i Thailand :)

Halloj.. Ska över nyåret dra på en resa till Thailand, skulle vara skoj att gå in på någon stylingbutik i Bangkok. Någon som har lust o hjälpa mig att hitta nån/några? Vore tacksam!



Svar på inlägget: Bilstyling i Thailand :)



Känner inte till någon direkt stylingbutik, men det stora varuhuset MBK har några butiker som säljer biltillbehär, däribland styling till vanligare bilmodeller samt universalprylar.


Ska själv ner till thailand i februari, Så denna tråd bevakas


ska kanske åka ner till Thiland med flickvännen i början av våren så denna tråd lär bevakas:P


http://rstyleracing.com Finns i varhuset MBK, som tidigare är nämnt. Finns i Bangkok.


va där i förra vintern i karon tror ja de hette...lite mindre stad men ja tyckte de va helt sjukt många me kjolar..till å me ett par taxibilar såg vi stylade... så nått måste du hitta!


tar och drar upp en väldigt gammal tråd igen här nu. Om en månad blir det ytterliggare en resa till Thailand. Så jag undrar om det är något som vet något stället i phuket eller krabi som säljer bilstyling?


Jag vet att dom säljer andra grejor i både phuket o krabi iaf! Men va fan är inte det lättaste o googla det, eller när du väl är på plats fråga om det, thailändarna brukar fan vara hur schysta som helst.


http://volvoshop.net/?lang=en inte på phuket, men i thailand


Då kan man passa på och titta lite åker dit den 25 oktober





Synd att det inte fanns så många priser på sidan, ska försöka övertala tjejen om att vi ska ta oss dit. Hennes storebror är i alla fall intreserad av bilar så man kan nog få hjälp av honnom med övertalningen


hehehe... fan va bra att det här tråden kom upp, jag ska ditt i december så det e la klart att man ska ta en titt på olika styling som finns där... kanske till o med köpa hem sej nåt kul till bilen...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka