Sänka min peugeot 306 cab

Hejsan! Har gjort en sänkning på bilen i paint vilket jag tycker är toksnyggt! Ni får gärna kolla i mitt galleri! Hur gör jag för att genomföra denna sänkning? Vet att de har funnits sänkningssatser till olika bilar men hittar inget sådant till min! Har även sett på youtube en 306a som har 18tums fälgar.. är detta ens lagligt? Hittar ingen info om de heller? Skulle dom inte gå i? Är väldigt sugen på att köpa till ett par 18 tummare om de går.. Dessa för att vara exakt! Men när jag anger min bilmodell går de bara upp till 17tums... va tror ni? http://www.alven-ingvarsson.se/shop/img . ck_big.jpg MVH Niclas



Svar på inlägget: Sänka min peugeot 306 cab



Du kan köpa sänkfjädrar till din bil på t.ex MICRO, AUTOEXPERTEN, eller MEKONOMEN. OM fjädrarna INTE är koniska i båda ändarna så kan du kapa dom ett varv eller 2 tills du blir nöjd! Jag har 20tum fälgar på min och det finns inte att välja på fälgsidor på nätet men det funkar fint tar inte i på nått sätt och då har jag kapat mina sänknings fjädrar 1 varv fram och 1.5varv bak. Lycka till! Undrar du nått mer?


här har du en sida där du kan fylla i den dimention du har nu och den du vill ha, och se om det blir samma eller hur mycket större det blir! http://www.shrek.se/rullomkrets.htm


Fasen va grymt! Kollade på din bil! Riktigt het! Ska ju plocka ut min pärla till våren.. och innan dess tänkte ja sänka den o sätta på klarglas lampor fram.. bak gillar jag som dom är.. och sen ska de på slutdämpare också! Men jag tror du svarade väldigt bra på min fråga! Tusen tack!


Tack, hoppas du fixar det! bara att höra av sig om du undrar nått mer om det!


På just denna bilen är det inte bara att slänga dit ett par sänknings fjägrar eller coilovers för att få den närmare marken då du har torisions fjädring bak så det är lite mer arbete men om du går in på http://www.peugeot-sport-club.com/ och klickar dig in på mekar tips så får du en relativt utförlig förklaring på hur man gör.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka