Röd Audi S4a med rött neon under bilen, Töntigt och fult eller fränt?

Hejsan. Tänkte höra med er ifall ni tycker jag ska montera en röd neon satts under min röda audi s4a, eller kommer det se töntigt och fult ut?



Svar på inlägget: Röd Audi S4a med rött neon under bilen, Töntigt och fult eller fränt?



Vad tycker du själv?


Nej tycker jag. Mvh Tommy


Jag vill göra det, men får så många negativa kommentarer, typ som: Neon är töntigt, Neon är barnsligt, neon är för folk som vill ha uppmärksamhet etc etc.


Precis.! Vågar du inte ha en egen åsikt? Rädd att någon ska tycka emot dig? Men jag ska svara på din fråga. Det kommer se för jävligt ut!


neon är alltid töntigt. Men om du nu ska måste göra det så montera det ialf så att rören absolut inte syns


personligen nej, det kommer se förjävligt ut, men vill DU ha det montera det då, det är ju DIN bil och vill DU ha neon så kör på bara. huvudsaken är ju att DU är nöjd och ingen annan.


Ha det hellre i bilen än utanför ifall du nu ska använda det


Hoppa över neonen!


Gör som du själv vill, men du kommer använda det 3-4 gånger tills du inser hur ute det är. Mvh Tommy





Kör på! Klart du ska montera om du vill det Hälften av alla här är ju medlemmar just pga neon under bilen-filmerna Trender kommer och går, och det är bara döda fiskar som flyter med strömmen


Där har du svaret håller med.


Som den ser ut nu så tycker jag nog att du ska vänta med det. Satsa på snygga kjolar och kör ner bilen i backen, sen kan du montera neon :-)


neon kan va ok i ett fläktspjäll innuti bilen på sin höjd, så nej....


jag monterade det på min honda, men tog bort det (eller rättare röret längst fram slogs sönder, så jag tog bort resten med) för man ångrar sig.. det känns pinsamt att glida omkring i det bara + om snuten tar dig så är det onödiga böter för den saken.. Visst skit snyggt när man kör på kvällarna, drar ju mycket uppmärksamhet.. Men som någon skrev, efter 3-4 gånger kommer du själv tröttna och som en annan också skrev, din bil du gör ju som du vill men jag röstar nog också på nej


jag är neon-bög, så ja skulle sagt ja.. om din bil va mer exlusiv;) Det är till för show, så fixa showbil.. så kan du ha det på=)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka