Saab 900 årsmodell 97, ge mej tips på lite "små styling" :)

tjena allihop, jag har precis skaffat mig min första bil och det blev en saab 900 årsmodell 1997, grejen är den att jag skulle vilja göra den lite snyggare genom att sätta på tex xenon lampor men jag vet ej vilka osm är bäst lämpade till denna bilen, snälla hjälp mej lite på traven:) samt så skulle jag gärna vilja ha några förslag på vad man mer kan göra för nåt skojjs med denna bilen (utan att det blir alldeles för mycket, tex sido,fram,bak spoilers är inte av intresse) jag skulle uppskatta alla tips som jag kan få:) MvH/ Jonathan



Svar på inlägget: Saab 900 årsmodell 97, ge mej tips på lite "små styling" :)



du kan ju börja kolla på saabarna hår på garaget och blocket å se vad du gillar


aa ja har kollat runt lite o det jag är mest intresserad av för tillfället är ögonlock och angel eyes/xenon ljus till bilen men jag vet inte vart man kan hitta sådant, o ifall dem passar och fungerar som dem ska.


På detta forum kan du fråga om saab;) kan ju kolla på min saab hade en 900 som ja stylade http://forum.saabturboclub.com/


angel eyes finns inte Men tona rutorna, Snygga fälgar och en sänkning gör jävligt mkt


KRAV - SÄNKNING å Snygga fälgar å tonade rutor <3


Något som är sjukt enkelt men gör stor skillnad är att lacka grillen svart, gjorde detta nyligen på min saab och det blev mycket läckert! Edit: Menar givetvis den plastiga, "kromade" saken som sitter på grillen.


Tona rutorna, ett par snygga fälgar, sänkning, bytt till en 9-3 grill och kanske måla bromsoken


ok låter som bra ideer det här:P tack så mycket, ska definitivt kolla vidare på det:)


Vita sidoblinkers. Ta bort alla emblem på bakluckan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka