Hur får man bort dörrpanel

Hoppas inte denna tråden ligger på helt fel ställe, Jag undrar om det är någon som har lust att förklara hur man får av dörrsidorna på en Golf 3 GL Jag vill ta av dessa för att kunna skruva fast mina högtalare riktigt ordentligt! Alla svar är bra svar ( oftast )



Svar på inlägget: Hur får man bort dörrpanel



hmm, handtaget på insidan tar du en skruvmejsel och pillar bort.. du ser vart du kan ta bort det.. enda stället jag kommer på nu (inte handtaget du öppnar med inifrån)


Jag har tagit bort en bit av handtaget och skruvat loss 2 skruvar sedan tar det stop igen=/ inte den blekaste hur jag ska göra nu


hmmm...kommer tyvärr inte ihåg hur det såg ut på golfen jag hade. Men i regel är det ju skruva bort alla skruvar man ser som gäller...därefter brukar det bara vara clips man bänder loss...


Sitter det inte skruvar på sidorna också? Alltså typ i dörrgången kan man säga, svårt att förklara..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka