Tips ang toning till saab 9-3

kan detta bli bra? Info: Grå, Reflekterar 82% av det infraröda ljuset, 20% av den utravioletta strålningen, 80 % av värmen och 25% av dagljuset. För mörk? Ljus? den svarta filmen = Reflekterar 93% av det infraröda ljuset, 50% av den utravioletta strålningen, 80 % av värmen och 15% av dagljuset. Och räcker en rulle som är 50x380 cm? Filmen är från mekonomen. Tips på andra bättre solfilmer?



Svar på inlägget: Tips ang toning till saab 9-3



Den fungerar bra, och klantar du dig inte så räcker en rulle till bakdörrarna och bakrutan. Mvh


Gött! 2 rullar behövs med andra ord.. hur är det med biltemas gråa film? samma ljus typ? den är ju billigare iaf


2 rullar biltemas avtagbara svarta sitter bra på min bil(ng900). Skönt att inte behöva göra rätt på en gång.


köpte mekonomens extra mörka till 740´n,som vanligt vart jag förbannad och filmen räckte inte. kollade hos swedol-HALVA PRISET PÅ FILMEN- vanlig mörk,den var dubbelt så mörk som mekonomens extra mörka..!? köp på SWEDOL!


Tack för tips! vill inte ha allt för mörk så det är de ja söker mest. ska helst se genom bilen iaf. men ändå inte för ljust. typ som det ser ut på fram här - http://www.garaget.org/?car=107195&image=1452778 dessa rutor var profsftonade. de betalar jag inte igen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka