Ni som har erfarenhet av audi A6 avant runt 2002 årmodell

Har ingen spesifik fråga, men undrar lite ang interiören på bilen. hur får man bort dörrsidor och sånna saker på denna bil? Har hittat 2 skruvar men inte fan lossnar dörren för det Mycket sitter nog i clips men man vågar ju inte ta i och slita allt vad man orkar för att testa Sen när vi bytte stereo vart det 2 tommrumm på varje sida om stereon. vad kan man göra där för att få bort sikten in? man ser stöldkassetten och allt. kanske fins något fack eller adapter att köpa till? Och gärna allmänna tips på saker man kan göra?



Svar på inlägget: Ni som har erfarenhet av audi A6 avant runt 2002 årmodell



total har 4 skruv , 2 som sitta panel ( bruka är träpanel eller silver ) , en som sitta under handtag , 1 sitta i högtala . Clips har 5 st försiktigt med dem . Ofta se ut så men om du vill , kan du ta foto sidodörr .





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka