Ljus byte i instrumentpanelen på min 850 :)

hej! tänkte höra om någon vet hur man sätter diodlamporna på platts!! *vad ska tas bort innan man kommer åt att byta dem? *måste man löda eller något sådant sedan? bilder skulle uppskattas:)! tack på förhand:)



Svar på inlägget: Ljus byte i instrumentpanelen på min 850 :)



Vart har du köpt dioderna någonstans ifrån?


exakt vilka paneler pratar vi om? mätarhuset? ecc/ac-panelen? stereon? mittpanelen mellan stolarna? knapparna på instrumentpanelen? eller allihopa?


Som jerker säger, ge oss exakt information eller hör av dig till mig så hjälper jag dig direkt


menar mätarhuset:)


köpte dioderna från xenonkungen:)


då har du en skruv på varje sida av panelen sen två vid ratten precis. sen sitter det innanför gallret i mitten till luften sen i den högra med gallret är bara trycka inåt sen dra ut. det är torx skruv


ok tack för infot:) mvh / flamestone


bara att skicka ett pm ifall du undrar något:D


Har för mig att det inte sitter någon skruv innanför ventialtionsgallret på passagerarsidan,men att det sitter 3 st i ovankant om man öppnar handsfacket.





sitter även en vid högtalargallret till höger.. har du airbag på passagerar sidan sitter det även 4st skruv där.. har för mig det e 10:ans nyckel till dom..


Finns massa trådar om detta redan! Guide! 850 Instrumentpanel demontering, allting inte bara överdelen och mätarhus. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=146291


ok tack för all information ska kolla på detta:)


http://www.backspegeln.com/tips_dator.asp Varsågod.


tackar:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka